Uitnodiging huisarts en POH, nascholing CVRM

20-12-2015

Beste huisarts en praktijkondersteuner,

Namens KZWF nodig ik u van harte uit om de nascholing CVRM te volgen:

Nieuwe ontwikkelingen en bestaande feiten/fabels

Dagelijks worden we overspoeld met de nieuwste hypes en trends ten aanzien van voedingsmiddelen en voedingsadviezen. We komen ze tegen op social media, TV en in de tijdschriften. Afgelopen november zijn de nieuwe Richtlijnen Goede Voeding gepresenteerd door de Gezondheidsraad. Hoe kunnen wij de patiënt het beste hierover informeren? Wat zijn de feiten en wat zijn fabels? Wat is de evidence achter de richtlijnen en hoe kunnen deze adviezen toegepast worden in de praktijk? Op deze avond willen we samen met u deze vraagstukken ontrafelen. Meld u uiterlijk 5 januari aan voor deze Vet interessante scholing!

Datum, tijd, locatie:

De scholing zal plaatsvinden op dinsdag 19 januari 2016. De kaderhuisarts hart- en vaatziekten, Bart van Oostendorp, zal beginnen met de evidence achter dieetadviezen. Daarna zullen enkele diëtisten die aangesloten zijn bij de keten CVRM  de vernieuwde richtlijnen Goede Voeding bespreken, de feiten en fabels ophelderen en vetten nog interessanter maken.

Inloop om 17:30 uur met koffie/thee en broodjes bij Ketenzorg West-Friesland, Maelsonstraat 7  te Hoorn. Het programma start vanaf 18:00 tot 20:30 uur.

Programma:

17:30 uur: inloop met broodjes

18:00 uur: opening door Angela Mulder

18:10 uur: presentatie door Bart van Oostendorp, kaderhuisarts hart- en vaatziekten

18:30 uur: presentatie door Lindy Postma, diëtist van Dieetzorg.com

18:50 uur: pauze

19:00 uur: workshop 1 door Julienne de Ruiter, diëtist Dieet Compleet

19:30 uur: workshop 2 door Annelies Tolsma, diëtist Diëtistenteam Ketenzorg West-Friesland

20:00 uur: plenaire terugkoppeling door Bart van Oostendorp en Angela Mulder

20:30 uur: afsluiting

Kosten:

De kosten van deze scholing bedragen voor: € 20,00 p.p.

Na aanmelding wordt de factuur verstuurd naar het factuuradres dat is opgegeven op het inschrijfformulier. Er is accreditatie aangevraagd bij de NVvPO.

Graag ontvangen wij uw aanmelding zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk 5 januari 2016. Het inschrijfformulier is na het inloggen te vinden op onze website www.diabeteszorgsysteem.nl. Bezoek hiervoor ‘professionals’, ‘scholingen’ en vervolgens ‘Hart en vaatziekten vet interessant’. Of via het secretariaat KZWF: secretariaat@ketenzorgwf.nl met bijgesloten inschrijfformulier.

Wij zien u graag op de scholing van dinsdag 19 januari 2016!